Kortrijk
Bewolkt
11° - 22°
Antwerpen
Bewolkt
13° - 23°
Wie

Publius.
Advocaten.
Specialisten.
Consultants.
Verschilmakers.

Publius werd opgericht op 1 september 2007. Vijf advocaten verlieten het bekende kantoor Laga om een ‘nichekantoor’, gespecialiseerd in publiek (PUBL) recht (IUS) en de publieke sector, op te richten. En wat een tocht is het geworden.

We begonnen in het President Kennedypark 6/24 te Kortrijk, de bakermat van Publius. In 2009 volgde een tweede kantoor in Brussel. En in 2011 kwam de Antwerpse vestiging (Cogels Osylei 61) erbij. Sedert 1 december 2014 zijn de Kortrijkzanen gevestigd in het Beneluxpark 27B.

Met vestigingen in Antwerpen en Kortrijk is Publius het eerste in het overheidsrecht gespecialiseerd advocatenkantoor dat zijn nationale ambities in daden omzette. Het kantoor is sedert haar ontstaan exponentieel gegroeid. Ondertussen zijn we als één van de grote spelers op de publiekrechtelijke markt een gevestigde waarde geworden. Publius wordt al van den beginne aangeprezen in Legal500 en Chambers (de Guide Michelin en de Gault&Millau van de advocatuur).

Toch willen we het verschil niet enkel maken met de kwaliteit van ons juridisch werk. Dat moet top zijn, dat spreekt voor zich, maar dat geldt voor onze belangrijkste concurrenten ook. De Publius-touch ligt in onze rechttoe-rechtaan approach waarbij we aan onze klanten zeggen waarop het staat. We zijn niet enkel advocaten geworden om procedures te winnen, maar vooral om onze klanten vooruit te helpen.

Overeenkomen als het kan, procederen als het moet.

Goesting om bij ons te werken?