Kortrijk
Bewolkt
13° - 19°
Antwerpen
Regen
13° - 19°
Jobs
Vacature
22 februari 2024  | Publius  | Kortrijk

Versterk jij als senior/junior het team van Sofie Logie?

Als advocaat-stagiair kan je rekenen op een doorgedreven training on the job, waarna je aangemoedigd wordt om de toegewezen dossiers op te volgen van A tot Z. Je komt terecht in een enthousiaste en dynamische omgeving met een échte no-nonsense cultuur. Je werkt in teamverband en bouwt al snel een vertrouwensband op met de cliënt (bedrijven, overheden, particulieren). Je krijgt onmiddellijk visibiliteit. Niet alleen verschijnt je naam op elke brief of mail, ook krijg je bij ons alle kansen om je professioneel te ontplooien (deelnemen aan studiedagen en netwerkevents, voordrachten geven, publiceren, assistentschap,...). En omdat je niet alleen werkt voor je plezier, kan je daarenboven rekenen op een aantrekkelijke verdienste met reële toekomstperspectieven. Bij Publius is er vanaf dag 1 plaats voor ambitieuze commerciële advocaten, al hoef je uiteraard niet per se een tafelspringer te zijn.

Functie

Advocaat-stagiair of advocaat-medewerker

Profiel

Hou je van uitdagingen en bewandel je graag onbekend terrein? Je bent creatief, leergierig, proactief, communicatief, punctueel en stressbestendig? Check? Lees dan zeker verder.

Aanbod

Waarom is Publius the next step in jouw carrière? Als senior-advocaat word je vanaf dag 1 aangemoedigd om de toegewezen dossiers zelfstandig op te volgen van A tot Z. Je werkt in team, je vormt een tandem met Sofie Logie en je bent de brug tussen haar en de 2 junior-advocaten. Je onderhoudt een goed contact met de cliënt (bedrijven, overheden, particulieren). Als Publius-advocaat krijg je onmiddellijk visibiliteit en krijg je alle kansen om te bouwen aan je verdere carrière (deelnemen aan studiedagen en netwerkevents, voordrachten geven, publiceren, bloggen, assistentschap,...).
Je komt terecht in een enthousiaste en dynamische omgeving met een échte no-nonsense cultuur en aandacht voor de teamgeest (samen lunchen / sporten, BBQ, weekend, Sinterklaasfeest, nieuwjaarsfeest). Als senior-advocaat kan je daarenboven rekenen op een aantrekkelijke verdienste met reële toekomstperspectieven.

Goesting om bij ons te werken?

Mail je cv met motivatiebrief naar jobs@publius.be. Wij contacteren je spoedig! Alle sollicitaties worden met de nodige discretie en vertrouwelijkheid behandeld.