Kortrijk
Regen
7° - 15°
Antwerpen
Regen
7° - 15°
Blog
Blog
10 augustus 2023  | Leandra Decuyper

Medewerker gezocht voor onze retailtak (Antwerpen)

Publius telt 21 advocaten en is verviervoudigd sinds zijn oprichting in 2007. Draag jij bij tot onze verdere groei?

Wie zoeken we?
Een interessant, specifiek en commercieel profiel.

De nadruk ligt vooral op het begeleiden van diverse retailers en retailontwikkelingen in hun zoektocht doorheen het vergunningsrecht en ruimer het vastgoedrecht (aannemingsrecht, zakenrecht, huurrecht, enz.). Onze taak bestaat erin om retailers en retailontwikkelaars van A tot Z te begeleiden in elke fase van het vastgoedtraject. Elke dag is daarom anders dan de vorige.
Je houdt m.a.w. duidelijk van uitdagingen en bewandelt graag onbekend terrein. Je laat je opmerken door je creativiteit en leergierigheid. Een vraag is nagenoeg nooit onmogelijk om op te lossen.
Je bent punctueel en doorliep liefst een mooi academisch parcours.
Je bent een doorzetter en kan zelfstandig werken.
Je bent sterk communicatief in woord en schrift. Je bent hierdoor in staat om een goede vertrouwensband op te bouwen met de cliënt.

Wat bieden we?
Als medewerker ben je in staat om een dossier zelfstandig op te volgen, uiteraard in overleg met de partner voor wie je werkt. Er volgt ook een intense samenwerking met deze partner, die je ook nauw zal betrekken in zijn of haar contacten met cliënten. Je krijgt onmiddellijk visibiliteit en komt in direct contact met de cliënt. Je komt terecht in een enthousiaste en dynamische omgeving met een no-nonsense cultuur en aandacht voor de teamgeest (samen lunchen / sporten, BBQ, weekend, Sinterklaasfeest, nieuwjaarsfeest).
Je zal zowel op consultancy-opdrachten / adviezen als bij het voeren van procedures ingezet worden.
Je krijgt alle kansen om je professioneel te ontplooien (deelnemen aan studiedagen, voordrachten geven, publiceren van juridische bijdragen).
Bij Publius is er vanaf dag 1 plaats voor ambitieuze en commerciële advocaten.

Neem zeker een kijkje op onze website en ontdek waarvoor we staan www.publius.be.

Durf jij de sprong te wagen?
Mail je cv met motivatiebrief naar jobs@publius.be. Wij contacteren je spoedig! Alle sollicitaties worden met de nodige discretie en vertrouwelijkheid behandeld.

Deel dit artikel