Kortrijk
Zonnig
15° - 28°
Antwerpen
Bewolkt
16° - 29°
Blog
Nieuws
22 april 2024  | Publius

Merlijn De Rechter en Sabiha Harrass gaven een presentatie over de basisprincipes van vergunningen voor detailhandelszaken in België

Op donderdag 18 april 2024 organiseerde Cushman & Wakefield een boeiend "Out-of-Town Retail Seminar and Drink" in hun kantoor te Brussel. Als onderdeel van dit evenement gaven Merlijn De Rechter en Sabiha Harrass een presentatie over "The basic principles of retail establishment permits in Belgium".

Merlijn De Rechter en Sabiha Harrass deelden waardevolle inzichten en expertise over de essentiële principes van vergunningen voor detailhandelszaken in België. Hun diepgaande kennis bood een helder perspectief op de complexe aspecten van regelgeving en licenties in de Belgische retailsector.

Bedankt aan alle aanwezigen voor hun betrokkenheid en interesse, en bedankt aan Cushman & Wakefield voor de uitnodiging!

Deel dit artikel