29/10/2021

Wie vervoegt ons team in Brussel?

Wie zoeken we?
Je vertoont een bijzondere interesse in het publiekrecht gaande van omgevingsrecht, overheidsopdrachtenrecht, ambtenarenrecht, onderwijsrecht... Ervaring in de voormelde materies is geen must, een eerste ervaring als advocaat én de wil om zich verder te bekwamen in deze materies wel. Je houdt van uitdagingen en bewandelt graag onbekend terrein. Je laat je opmerken door je creativiteit en leergierigheid. Je bent zeer punctueel en doorliep een mooi academisch parcours. Je bent een doorzetter en kan zelfstandig werken. Je bent sterk communicatief in woord en schrift. Je hebt een gedegen talenkennis (N-F-E). Een commerciële ingesteldheid is een meerwaarde, maar je bouwt vooral een goede vertrouwensband op met de cliënt en je vormt een perfecte tandem met de verantwoordelijke partner.

Wat bieden we?
Je zal zowel op consultancy-opdrachten als bij het voeren van procedures worden ingezet. Je krijgt onmiddellijk visibiliteit en komt in direct contact met de cliënt (bedrijven, overheden, particulieren). Je volgt je dossiers zelfstandig op van A tot Z. Je komt terecht in een enthousiaste en dynamische omgeving met een no-nonsense cultuur. Zowel senior en junior advocaten krijgen bij ons alle kansen om zich professioneel te ontplooien (deelnemen aan studiedagen, voordrachten geven, publiceren van juridische bijdragen, assistentschap,...). Je kunt rekenen op een aantrekkelijke verdienste met reële toekomstperspectieven. Neem zeker een kijkje op onze website en ontdek waarvoor we staan www.publius.be.

Hoe solliciteren?
Mail je cv met motivatiebrief naar jobs@publius.be. Wij contacteren je spoedig! Alle sollicitaties worden met de nodige discretie en vertrouwelijkheid behandeld.

Stel hier je vraag bij dit blogbericht


Jobs
Meer tags?