21/09/2022

Vacature Advocaat / Kortrijk

Wie zoeken we?
Ben jij ook gefascineerd door de wondere wereld van het publiekrecht (in het bijzonder in het overheidsopdrachtenrecht, ambtenarenrecht, onderwijsrecht, lokale belastingen, lokale besturen), maar ook in het goederenrecht, aannemingsrecht, ….)? Ben je aan de slag als advocaat of als jurist maar kun je je passie niet kwijt? Je houdt van uitdagingen en bewandelt graag onbekend terrein? Je bent creatief, leergierig, proactief, communicatief, punctueel en stressbestendig? Check?

Waarom is Publius the next step in jouw carrière?
Als senior-advocaat word je vanaf dag 1 aangemoedigd om de toegewezen dossiers zelfstandig op te volgen van A tot Z. Toch werk je in teamverband en vorm je een tandem met de verantwoordelijke vennoot en sta je mee in voor de opleiding van onze junior-advocaten. Je onderhoudt een goed contact met de cliënt (bedrijven, overheden, particulieren). Als Publiaan krijg je onmiddellijk visibiliteit en krijg je alle kansen (en wordt er ook verwacht dat je die grijpt) om te bouwen aan je verdere carrière (deelnemen aan studiedagen en netwerkevents, voordrachten geven, publiceren, bloggen, assistentschap,...). Je komt terecht in een enthousiaste en dynamische omgeving met een échte no-nonsense cultuur en aandacht voor de teamgeest (samen lunchen / sporten, BBQ, weekend, Sinterklaasfeest, nieuwjaarsfeest). Als senior-advocaat kan je daarenboven rekenen op een aantrekkelijke marktconforme verdienste met reële toekomstperspectieven. Neem zeker een kijkje op onze website en ontdek waarvoor we staan www.publius.be.

Gepassioneerd?
Mail je cv met motivatiebrief naar jobs@publius.be. Onze office manager nodigt je uit voor een verkennend gesprek. Alle sollicitaties worden met de nodige discretie en vertrouwelijkheid behandeld.

Stel hier je vraag bij dit blogbericht


Jobs
Meer tags?